Beef stew with buttermilk dumplings
TM6 TM5

Beef stew with buttermilk dumplings

4.4 (536 valoraciones )

Ingredientes

Dumplings

  • butter, for greasing
  • 60 g butter, chilled
  • 230 g self-raising flour
  • 110 g buttermilk
  • 1 pinch sea salt

Stew

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
  • 500 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
  • 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 100 g tomato paste
  • 3 dried bay leaves
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2424 kJ / 577 kcal
Proteína
32.5 g
Carbohidratos
36.5 g
Grasa
32.3 g
Grasas saturadas
11.6 g
Fibra
6.8 g
Sodio
962.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas