Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Proteína
- 47.4 g
- Carbohidratos
- 72.8 g
- Grasa
- 10.9 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 1542.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Korean beef bowl
1h 10min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Beef and coconut soup
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Vegetable pilaf
1 godz.
Chicken and prawn noodles
30 min