Mexican chicken stew
TM6 TM5 TM31

Mexican chicken stew

4.4 (125 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • 150 g onion, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp onion salt
  • 2 tsp sugar
  • 100 g roasted unsalted peanuts
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 150 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g water
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4-5 cm)
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • lime wedges, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2442 kJ / 581.3 kcal
Proteína
36.7 g
Carbohidratos
32.1 g
Grasa
31.4 g
Grasas saturadas
6.6 g
Fibra
14.1 g
Sodio
1224.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas