Versiones compatibles
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (opcional)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 5.6 g
- Grasa
- 11 g
- Grasas saturadas
- 3.4 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 481.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1小时
White bean dip with chimichurri
15 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Guacamole
10min
Roasted carrot dip
1小时
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Mushroom quinotto
30min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Hommus dip
5 dk
Tzatziki dip
15 Min