Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Proteína
- 24.1 g
- Carbohidratos
- 64.2 g
- Grasa
- 50.6 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 11.5 g
- Sodio
- 1340.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Tofu scramble
25 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min