![Smoked trout pâté Smoked trout pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2198BCDD-DE52-4A7C-A729-C2C88E07F1A3/Derivates/F08AF1C1-DE4A-4A8E-8B63-FBC4B82621B2.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 1.8 g
- Grasa
- 38.4 g
- Grasas saturadas
- 16.9 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sodio
- 316.9 mg
Recetas alternativas
Prawn and saffron risotto
30min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Mint sauce
5 Min
Rosemary and eschalot gravy
30min