Dispositivos y accesorios
Smoked trout pâté
Prep. 15min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
316.9 mg
Proteína
17.7 g
Calorías
1756.6 kJ /
418.3 kcal
Grasa
38.4 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
16.9 g
Carbohidratos
1.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lemon and caper aioli
15min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Pears in red wine
3h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Taramasalata
15min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Salsa verde
5min
Marzipan
10min