Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 1.8 g
- Grasa
- 38.4 g
- Grasas saturadas
- 16.9 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sodio
- 316.9 mg
Recetas alternativas
Chicken and port pâté
1h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Smoked salmon mousse
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Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
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Leek and smoked salmon dip
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Broccoli and blue cheese soup
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Creamed spinach
15min