Dispositivos y accesorios
Leek and smoked salmon dip
Prep. 15min
Total 55min
588 g
Ingredientes
-
fresh chives plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces1
-
garlic clove1
-
salted butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dry white wine30 g
-
cream cheese250 g
-
hot smoked salmon flaked150 - 185 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 588 g
Sodio
2253.7 mg
Proteína
48.7 g
Calorías
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Grasa
137.5 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
68.3 g
Carbohidratos
35.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baked artichoke dip
35min
Superfood salmon salad
1h 5min
Cauliflower mash
25min
Sauerkraut
168h 35min
Saffron arancini
25h 25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Baba ghanoush
1h
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Apple, leek and sage sauce
15min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Chunky basil pesto dip
10min