Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2221 kJ / 528 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Carbohidratos
- 69 g
- Grasa
- 14.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Seafood Korma
40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.