Dispositivos y accesorios
Prawn Saganaki with Feta
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
35 g
Calorías
1716 kJ /
408 kcal
Grasa
26 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Greek Feast
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Prawn saganaki with feta
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min
One-pot Moussaka
30min
Prawn Saganaki
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min