Dispositivos y accesorios
Seafood Risotto
Prep. 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
296.1 mg
Proteína
16.7 g
Calorías
1982.8 kJ /
473.9 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
60.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Risotto
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simple Ideas
201 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Monkfish and prawn soup
1h
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Basque Chicken
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min