Dispositivos y accesorios
Prawn Saganaki
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh parsley leaves only, to taste, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
tinned cherry tomatoes drained (1 x 400 g tin)240 g
-
passata100 g
-
white wine50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large raw prawns, peeled deveined400 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemon cut in wedges1
-
crusty bread for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
1295 kJ /
310 kcal
Grasa
18.5 g
Carbohidratos
7.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Family Table
65 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Seafood Korma
40min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Seafood Stew with Rice
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn saganaki with feta
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Prawn and Chorizo Paella
45min