![Lamb and quinoa stew Lamb and quinoa stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBD8D386-1812-4856-8A11-706F949EBFB6/Derivates/7E3CFC1B-E41D-419A-9552-0D01E1605DC2.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb, cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 170 g zucchini, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1240.9 kJ / 295.5 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 20.4 g
- Grasa
- 10.7 g
- Grasas saturadas
- 2.8 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 684.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef ragu
1h 25 min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Hunters' stew
1 Std.