Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Proteína
- 39.6 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 23.9 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 471.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Lamb spezzatino
1h 45 min.
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min