Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
- 2 celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 400 g canned tomatoes
- 40 g white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1629.7 kJ / 388 kcal
- Proteína
- 32.6 g
- Carbohidratos
- 16.2 g
- Grasa
- 18.9 g
- Grasas saturadas
- 5.6 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sodio
- 854.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mexican chicken stew
40 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Irish stew
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40 min