Dispositivos y accesorios
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Total 1h 10min
880 g
Ingredientes
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 880 g
Sodio
2871.1 mg
Proteína
10 g
Calorías
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Grasa
1.4 g
Fibra
17.7 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
95.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Lemonade scones
25min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Beef stock paste
3h
Mushroom risotto
30min
Gluten free shortbread
1h 35min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail mash potato
20min