Dispositivos y accesorios
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
Prep. 5min
Total 40min
1 portion
Ingredientes
-
long grain rice as desired80 - 100 g
-
mangetout trimmed80 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
groundnut oil10 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
pork fillet sliced thinly (1 cm)120 - 150 g
-
oyster sauce1 Tbsp
-
light soy sauce2 tsp
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
water depending on desired sauce consistency50 - 100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
43 g
Calorías
4094 kJ /
980 kcal
Grasa
55 g
Carbohidratos
74 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dinner For One
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken in Yoghurt
1h
Beef Stroganoff
1h
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Salad
1h 20min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Coronation Chicken
30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Beef in Stout
1h 40min