Dispositivos y accesorios
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
Prep. 15min
Total 6h 30min
4 portions
Ingredientes
Spice Paste Marinade
-
paprika1 Tbsp
-
garam masala1 Tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
dried mint2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves10
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
water120 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lamb shoulder, boneless diced600 - 700 g
Fried Onion Garnish
-
vegetable oil10 g
-
onions cut in thin wedges160 g
Spiced Onions and Curry
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
cardamom pods crushed6
-
cinnamon stick1
-
unsalted butter diced50 g
-
onions large, brown, sliced2 - 3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
garam masala1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1071 mg
Proteína
33 g
Calorías
2583 kJ /
621 kcal
Grasa
43 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
20 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Tikka Paste
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Beef Madras
1h 30min
Madras Curry Powder
5min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Prawn Bhuna
30min
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken Saag
50min