Dispositivos y accesorios
Salmon and Potato Bake with Dill
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
42 g
Calorías
2800 kJ /
671 kcal
Grasa
41 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
HYGGE
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Basque Chicken
1h 10min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Chicken Tagine
25min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min