Dispositivos y accesorios
Taro bread
Prep. 40min
Total 4h 20min
10 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6.5 g
Calorías
1208 kJ /
287 kcal
Grasa
9.5 g
Fibra
2.4 g
Carbohidratos
43.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Made in Taiwan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sesame Crème
10 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min