
Versiones compatibles
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 pieces dried soy bean curd cut into pieces (3 cm - see Tip)
- warm water for soaking
- 50 g vermicelli noodles cut into lengths (approx.10 cm)
- 150 - 200 g firm tofu cut into slices (1 cm)
- 150 - 200 g tempeh cut into slices (1 cm)
- 30 g vegetable oil plus extra for shallow frying
- 4 garlic cloves
- 100 g brown onion cut into quarters
- 20 g small dried anchovies rinsed (see Tip)
- 100 g coconut milk
- 100 g water
- 20 g tamarind paste
- 2 - 4 fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 2 - 4 fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 50 g carrot cut into julienne
- 50 g potato cut into julienne
- 200 g green beans sliced diagonally
- 150 g medium raw prawns peeled
- ½ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 550.7 kcal / 2312.9 kJ
- Proteína
- 31.2 g
- Grasa
- 34.7 g
- Carbohidratos
- 24.3 g
- Fibra
- 10.9 g
- Grasas saturadas
- 7.6 g
- Sodio
- 1208.4 mg