![Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns) Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4F54F25-92AA-4C31-88C5-D0266FC452ED/Derivates/d6b3274d-588c-43ed-96b1-50883712e4ae.jpg)
Versiones compatibles
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 pieces dried soy bean curd, cut into pieces (3 cm - see Tip)
- warm water, for soaking
- 50 g vermicelli noodles, cut into lengths (approx.10 cm)
- 150 - 200 g firm tofu, cut into slices (1 cm)
- 150 - 200 g tempeh, cut into slices (1 cm)
- 30 g vegetable oil, plus extra for shallow frying
- 4 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 20 g small dried anchovies, rinsed (see Tip)
- 100 g coconut milk
- 100 g water
- 20 g tamarind paste
- 2 - 4 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 2 - 4 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices
- 50 g carrot, cut into julienne
- 50 g potato, cut into julienne
- 200 g green beans, sliced diagonally
- 150 g medium raw prawns, peeled
- ½ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2312.9 kJ / 550.7 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 24.3 g
- Grasa
- 34.7 g
- Grasas saturadas
- 7.6 g
- Fibra
- 10.9 g
- Sodio
- 1208.4 mg
Recetas alternativas
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Sambal udang
50 min
Nasi Lemak
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1sa 25 dk
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Sambal Belacan
10 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Char Kway Teow
15 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min