![Chicken Stock Paste Chicken Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Inf. nutricional
- por 20 g
- Calorías
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 0.6 g
- Grasas saturadas
- 0.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 2935.9 mg
Recetas alternativas
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Barbecue Sauce
20min
Meat Stock Paste
45min
Sticky Toffee Puddings
1h
Browned Beef Strips
15min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Vegetable Stock Paste
50 min
Strawberry Jam
55 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Chicken stock paste
45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min