Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2926 kJ / 698 kcal
- Proteína
- 46 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Grasa
- 56 g
- Grasas saturadas
- 32 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 93 mg
Recetas alternativas
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chicken Stock Paste
45min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5 min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min