Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1426 kJ / 341 kcal
- Proteína
- 48.2 g
- Carbohidratos
- 11.7 g
- Grasa
- 11.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lemon Chicken
20min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min