Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
Prep. 20min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
lean beef mince broken in pieces300 g
-
pork mince broken in pieces300 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
garlic cloves halved3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
red wine50 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée50 g
-
sugar5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
699 mg
Proteína
36 g
Calorías
2120 kJ /
506 kcal
Grasa
34 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook with Blade Cover
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Whipped Cream
10 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min