![Vegetable stock paste Vegetable stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (opcional)
- 200 g celery stalks, cut in pieces
- 250 g carrots, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g tomatoes, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 50 g fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (opcional)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 120 g coarse salt
-
30
g dry white wine
o bien 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 2226 kJ / 533 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 18.4 g
Recetas alternativas
Plain yoghurt
14sa
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Basil pesto
10 min
Chicken stock paste
45min
Cauliflower cheese
55min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1ч. 30 мин.
Vegetable Stock Paste
50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Boiled eggs
20min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1ч. 30 мин.