Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
5
oz dried green lentils
o bien 5 oz dried brown lentils - 32 oz water, divided
- 2 oz fine sea salt, plus ¼ tsp, to taste, divided
- 5 oz cremini mushrooms, halved
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 2 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 oz bread crumbs
- 3 oz old fashioned rolled oats
- 1 oz brown rice flour
- 1 oz sunflower seeds
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 pinch dried red chili flakes
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 4 ½ oz ketchup
- 1 oz balsamic vinegar
- ½ oz maple syrup
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 745.7 kJ / 178.2 kcal
- Proteína
- 6.9 g
- Carbohidratos
- 27.2 g
- Grasa
- 5.3 g
- Grasas saturadas
- 0.7 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 2427.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil Moussaka
2h 20 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Red Pepper and Apple Spread
35 min
Tofu Stew
30 min
Quinoa Patties
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cauliflower and Date Tagine
55min