Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
o bien 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min