Dispositivos y accesorios
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Prep. 25min
Total 50min
16 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
539 mg
Proteína
11 g
Calorías
699 kJ /
167 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indoor Picnic
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Summer Squash Flatbread
50min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Cauliflower Pizza Base
1h 15min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Mini Frittatas
35min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Creamy Broccoli Salad
10min