Versiones compatibles
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g white long-grain rice
- water, plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets, skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)
- salt, plus extra to taste
- ground black pepper, plus extra to taste
- 6 cherry tomatoes, halved
- 120 g apple (1 apple), cored, cut in pieces (1.5 cm)
- 120 g pear (1 pear), cored, cut in pieces (1.5 cm)
- 1 Tbsp honey
- 1 Tbsp lemon juice
- 130 g carrots, cut in sticks (1 cm x 5 cm)
-
4
green asparagus, woody ends removed, halved lengthwise if thicker than 1 cm
o bien 150 g broccoli florets - 40 g plain flour
- 20 g brown sugar
- 20 g butter
- 150 g onions, cut in pieces (4 cm)
- 1 garlic clove
- 250 - 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g ripe tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g water
- fresh chives, chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3480 kJ / 832 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 13.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Asparagus Stem Soup
55 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min