Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable Soup

4.4 (150 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes, halved
  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water, adjust to taste (see tip)
  • 20 g unsalted butter, diced
    o bien olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
440.2 kJ / 105.2 kcal
Proteína
3.2 g
Carbohidratos
17.2 g
Grasa
3 g
Grasas saturadas
1.8 g
Fibra
3.6 g
Sodio
346.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas