Prawn And Chicken Laksa

Prawn And Chicken Laksa

4.7 77 valoraciones
Prep. 30min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • fresh lemon grass white part only, cut in pieces
    1 stalk
  • onion halved
    1
  • garlic cloves
    4
  • macadamia nuts
    8
  • curry powder
    1 tsp
  • fresh root ginger peeled
    5 cm
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • fresh coriander plus extra for garnish
    2 sprigs
  • shrimp paste
    1 tsp
  • coconut milk
    450 g
  • butter
    20 g
  • water
    150 g
  • chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • fresh makrut lime leaves bruised
    8
  • fish sauce
    1 tsp
  • lime juice
    2 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ tsp
  • dried rice noodles (approx. 3 mm wide)
    200 g
  • boiling water
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)
    200 g
  • prawns, raw, peeled, deveined
    300 g
  • pak choi cut in pieces
    180 g
  • bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
  • fresh bean sprouts for garnishing
    100 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 30 g
Calorías 2156 kJ / 513 kcal
Grasa 36 g
Fibra 5.3 g
Carbohidratos 16 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...