Dispositivos y accesorios
Quick Lamb Dhansak
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
357.6 mg
Proteína
32.6 g
Calorías
2930.7 kJ /
700.5 kcal
Grasa
43.4 g
Fibra
7.9 g
Grasas saturadas
12.9 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Quick Lamb Dhansak
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min