Dispositivos y accesorios
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Prep. 10min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
62 g
Calorías
3631.5 kJ /
868 kcal
Grasa
55 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Table for Two
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Soubise Sauce
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min