Versiones compatibles
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salmon, Carrots and Beans
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, halved
Mango Sauce
- 250 g ripe mangoes, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g double cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2144 kJ / 513 kcal
- Proteína
- 37 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 28 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 menit
Cod with citrus butter
50 menit
Chicken Provencale
1j
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1j
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Creamed Cod
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min