Dispositivos y accesorios
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (opcional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
29 g
Calorías
1047 kJ /
250 kcal
Grasa
7 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef Bourguignon
1h 30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef in Stout
1h 40min