Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Proteína
- 20.4 g
- Carbohidratos
- 3.5 g
- Grasa
- 30.7 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1160.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Warm beetroot dish
50min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Brandy cream
15min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Mushroom tart
50min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min