Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 31.1 g
- Carbohidratos
- 26.6 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 6.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Fish pie with mashed potato topping
2h