![Bengali fish cakes Bengali fish cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/045F0E40-8368-46E1-9DEF-673E92A5D290/Derivates/2FD10885-43EF-4E89-BE54-BAA8617380A3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
- 350 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 tsp olive oil, plus extra for frying
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded
- 80 g brown onion
- 12 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, cut into thirds
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemons, cut into wedges for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 531.1 kJ / 126.4 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 6.6 g
- Grasa
- 7.1 g
- Grasas saturadas
- 1.3 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 226.9 mg
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