Goan fish and tamarind curry with coconut rice
TM6 TM5 TM31

Goan fish and tamarind curry with coconut rice

3.5 (26 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g desiccated coconut
  • 700 g cold water, plus extra for soaking rice
  • 250 g basmati rice
  • 600 - 800 g firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 70 g tamarind pulp
  • 150 g hot water
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • 2 garlic cloves
  • 80 g brown onion
  • 2 fresh long green chillies, cut into halves and deseeded, if desired
  • 50 g fresh tomatoes
  • 30 g coconut oil
  • 1 tsp chilli powder, plus extra to taste (optional)
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1672.8 kJ / 398.2 kcal
Proteína
30.2 g
Carbohidratos
24.6 g
Grasa
18.9 g
Grasas saturadas
15.4 g
Fibra
6.2 g
Sodio
541.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas