Thai-style fish cakes
TM6 TM5

Thai-style fish cakes

3.6 (54 valoraciones )

Ingredientes

  • oil, for greasing
  • 4 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed, cut into halves
  • 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
  • 100 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 60 g coconut cream
  • 1 egg white
  • 500 g water, plus extra as needed
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • 1 fresh long red chilli, thinly sliced, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
749.5 kJ / 178.5 kcal
Proteína
22.1 g
Carbohidratos
2 g
Grasa
8.5 g
Grasas saturadas
3.1 g
Fibra
2.8 g
Sodio
109.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas