Dispositivos y accesorios
Baked masala fish
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1218 mg
Proteína
40.4 g
Calorías
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Grasa
13 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
3.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tandoori chicken
45min
Beef rendang
1h 55min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Pepper rasam
15min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Coconut lamb curry
2h
Beef madras
1h 30min
Vada
2h 35min
Biryani
1h 25min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min