Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten free pastry
- 160 g butter, unsalted, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 160 g cornflour (starch), plus extra for dusting
- ¼ tsp fine salt
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 1 egg
- 1 tsp vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter, unsalted
- 600 g chicken meat, skinless, boneless, cut into cubes (3 cm) (see tip)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp black pepper, freshly ground
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour (starch)
-
1
tbsp vegetable stock paste
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2386 kJ / 568 kcal
- Proteína
- 14.5 g
- Carbohidratos
- 38.2 g
- Grasa
- 39.8 g
- Fibra
- 1.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 godz. 50 min
Green Mole Chicken
1 Std.
Potato Cup Frittata
1 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Pistachio Pesto
10 Min
Ham and Onion Bread
30 Min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 Std.
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min