Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1550 g water
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 250 g white jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, cut in halves
- 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g sesame oil
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Proteína
- 20.5 g
- Carbohidratos
- 88.1 g
- Grasa
- 38.9 g
- Grasas saturadas
- 6.9 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sodio
- 762.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min