Dispositivos y accesorios
Gnocchi tricolore
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
2397 kJ /
568 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Caprese Frittata
30min
French Toast Waffles
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Sesame salmon and pea soup
1h
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Indian-style chicken burger
4h
Hot dogs
35min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Chicken and refried bean burrito
45min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min