Dispositivos y accesorios
Gnocchi tricolore
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
2397 kJ /
568 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Pisco Sour
10min
Pasta e fagioli
26h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Nut bolognese
35min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Fish Tacos
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min