Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
o bien 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
o bien 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
o bien 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1430 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 12 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Puy Lentil Dip
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1u. 40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.