Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Banana bread
- 45 g grapeseed oil, plus extra to grease
- 50 g black sesame seeds
- 50 g white sesame seeds
- 100 g dried figs
- 150 g water
- 40 g unsalted butter
- 300 g ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate
- 2 eggs
- 170 g caster sugar
- 200 g plain flour
- 2 tsp cornflour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch sea salt
- raw cashew nuts, to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
- 1 tbsp coconut sugar
- 1 orange, peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)
- 2 tbsp chai powder (see Tips)
- 400 g crème fraîche
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1552.6 kJ / 371.1 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 48.6 g
- Grasa
- 18.2 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 122.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Peach and plum upside-down cake
50min
Traditional Kaiser rolls
26h 35 min
Black tahini
20min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Stone fruit galettes
50min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min