![Banana bread with chai crème fraîche Banana bread with chai crème fraîche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/584246a60e4b1174eb3209ffb9446593/Derivates/86fca122a76b9fa60f57743d5755f965f3f82d68.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Banana bread
- 45 g grapeseed oil, plus extra to grease
- 50 g black sesame seeds
- 50 g white sesame seeds
- 100 g dried figs
- 150 g water
- 40 g unsalted butter
- 300 g ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate
- 2 eggs
- 170 g caster sugar
- 200 g plain flour
- 2 tsp cornflour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch sea salt
- raw cashew nuts, to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
- 1 tbsp coconut sugar
- 1 orange, peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)
- 2 tbsp chai powder (see Tips)
- 400 g crème fraîche
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1552.6 kJ / 371.1 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 48.6 g
- Grasa
- 18.2 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 122.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hazelnut banana bread
1h 15min
Dani Valent's Basque cheesecake
2ч. 10 мин.
Crunchy nut snaps
3h 45min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 мин.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 мин.
Carrot kimchi
Ninguna valoración
Sumac-spiced Houmous
5min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 мин.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Apple and whole banana loaf
1 godz. 10 min