![Sunny gazpacho Sunny gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1438278-189C-4377-8367-EDE253BAE06F/Derivates/36F1F83E-A5F6-4135-B879-A59371C448E8.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Carbohidratos
- 9.9 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasas saturadas
- 2.4 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sodio
- 336.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Guacamole
10 min
Creamed spinach
15 min
Israeli couscous salad
1h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Smashed pea and bean dip
30 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
10 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Cheese soufflés
30 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min