Dispositivos y accesorios
Polenta, mandarin and almond cake
Prep. 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.3 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Grasa
32.4 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
12.6 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten free baking
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chunky choc nut brownie
35min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Seed and nut bread
1h 30min
Gluten-free goodness pastry
1h
Baked honey cheesecake
4h 20min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Spinach and feta muffins
40min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Santiago cake
1h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Orange and almond cake
2h 20min