Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Carbohidratos
- 23.6 g
- Grasa
- 99.2 g
- Grasas saturadas
- 32.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 217.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Hearty seafood chowder
1h
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Orange liqueur zabaglione
15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Turkey roulades with minted pea mash
Ninguna valoración
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10 min