Versiones compatibles
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 653 kJ / 156 kcal
- Proteína
- 5.17 g
- Carbohidratos
- 10.23 g
- Grasa
- 10.42 g
- Fibra
- 5.19 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Chickpea Pancakes
20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.